Waga platformowa hermetyczna BA /H - A3 [25x26cm]
Administratorem danych osobowych jest SensorWag. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Wymiar szalki 250 x 260 mm
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Wybierz wariant produktu:
Poszczególne warianty mogą różnić się ceną
Obowiązkowe pola oznaczone są symbolem - *
Kod produktu: BA /H A3
Cechy produktu
ATRYBUTY WAG AXIS Platformy nierdzewne
Opis
PLIKI DO POBRANIA :
Instrukcja obsługi wag hermetycznych BA
- opcjonalnie
Waga platformowa hermetyczna Axis BA/H A5 jest szczególnie przystosowana do użytku w przemyśle chemicznym oraz spożywczym, ponieważ odporna jest na skutki działania roztworów alkalicznych, bezpośredniego kontaktu z produktami spożywczymi, słabych kwasów, roztworów soli oraz korozji atmosferycznej. Ponadto oferowane wagi są solidne, ułatwiają utrzymanie ich w czystości oraz są intuicyjne w obsłudze.
Wagi hermetyczne Axis zostały wyposażone w wyraźny wyświetlacz LED w obudowie o stopniu ochrony IP65, a całość konstrukcji wykonana jest ze stali nierdzewnej. Znaczne ułatwienie pracy z urządzeniem stanowi wgrana baza danych na 400 produktów oraz 100 użytkowników oraz wiele funkcji specjalnych.
Funkcje użytkownika :
- funkcja kalibracji zewnętrznym wzorcem masy (dostępna tylko w wagach nielegalizowanych)
- funkcja liczenia jednakowych detali
- funkcja ustawiania trybu pracy portu szeregowego
- funkcja ustawiania parametrów portu szeregowego
- funkcja wyboru jednostki masy
- funkcja przeliczania procentowego
- funkcja sumowania składników receptury (wagi laboratoryjne)
- funkcja wyliczania wartości średniej
- prędkość ważenia (wagi laboratoryjne)
- funkcja ważenia ludzi i zwierząt
- funkcja wskazania maksymalnego
- funkcja sumowania serii ważeń
- funkcja porównania z zadanymi wartościami progowymi
- personalizacja menu Użytkownika.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.